Välkommen!

Här finns exempel på pauskraft med mig, Johanna på Pausera, från scenen.

Hej paus!

Agila Sveriges konferens i maj 2022 bidrog jag med en guidad fem minuters reflektion med fokus på att samla tankar, känslor och att checka ut från dagen.Utanför lådan: Hej paus!

Johanna Nilsson

Längtar du ibland efter en paus? Du är inte ensam. I en värld där tempot är högt och distansarbetet ökat är återhämtning och pauser (som blir av) viktigare än någonsin. Vad för slags paus behöver du just nu? Välkommen till en stunds engagerande eftertanke om kraften i att pausera mera. Tillsammans med Johanna Nilsson, den ivriga pauspedagogen från Pausera.

Förändringsledningsdagen

Under Kvalitétsmagasinets digitala konferens var jag med via en förinspelad guidad reflektion á två minuter. Med temat X.

Åsa Lindell var moderator. 

Landa mjukt - tio minuter LIVE

Hösten 2020 bjöd jag på en guidad reflektion med temat Landa mjukt. På fotograf Jannis Politidis digitala event. 

Paustips från en brygga

Denna vinterfriska inspelning med paustips är en del av Jan Terns digitala utbildning. 

Slowing down...

... var temat på denna fem minuters guidade reflektionen jag bidrog med på PSA Netherlands digitala internationella talarkonvent Innovation in speaking (2021). Reflektionen ingick i min workshop "Slowing down as a speaker". En del av workshopen var denna guidad reflektion. Inspelningen är gjord live och reflektionen är en guidning i stunden utan manus.

Self-care as a speaker

På PSA Southern Africa digitala konvent i oktober 2021 föreläste jag om Self-care as a speaker.