• Våga stanna upp

    Med professionell coaching blir din kraft större.
    Insikter landar. Energin växer. Ideérna lyfter.

Hur stannar du upp?

Pausera erbjuder professionell coaching på arbetsplatser. För dig som leder dig själv. Kanske leder du även fler. I coachingen stannar vi upp. Landar mjukt. Samlar energi. Och hittar en kraftfull väg framåt.

En kund sa att coachingen gav trygghet. Att jag hörde även det som fanns bakom orden. En annan sa att det var kreativt och entusiasmerande. Det glädjer mig och stämmer. Och grejen med coaching är att vi utgår från dig. Beroende på vad du behöver så anpassar vi samtalen och samarbetet. Vad skulle coachingen kunna ge dig?

3 mån coachpaket - Boost

För ivriga eller med tajt deadline som styr.
Ett tre månaders paket med coaching varje vecka. Totalt 10 coachtimmar och kortare avslappningar och visualiseringar ingår.

6 mån coachpaket -Steady

För dig som bestämt dig och har mer tid.
Ett halvårsupplägg med coaching varannan vecka. Totalt 15 coachtimmar och anpassade avslappningar och visualiseringar ingår.

Ett helt år coachpaket - Future

För dig som satsar stort och långsiktigt.
Ett helt år med coaching utifrån dina behov. Upp till 40 coachtimmar och skräddarsydda avslappningar och visualiseringar ingår.

Det är jag som är coachen

Johanna Nilsson

Några ord från Malin

"Johanna är en otroligt uppmärksam, klarsynt, kreativ och entusiasmerande coach och handledare. Hon har fått mig att komma till värdefulla insikter i mitt ledarskap."

Malin Hänsch

Platsen är ditt val

Du väljer såklart hur du vill ses; fysiskt på din arbetsplats, utomhus eller digitalt. Men inte nog med det. I coachingen ingår även support via mail mellan samtalen. Och olika sorters pauser. Oavsett vilket paket du väljer. Coachingen är för din skull. Bra va!

Vill du framåt?

Välkommen att kontakta mig så hittar vi det bästa möjliga upplägget för just dig. Här och nu.

Yes. Jag vill prata coaching!