• Pausera tillsammans

    Hitta er gemensamma gruppkraft.

Vad är det bästa som kan hända för er? 

Under en reflekterande paus tillsammans. Pausera erbjuder coaching, föreläsningar och workshops om Pausologi - läran om pauser med kraft inuti. En kund sa att det blev tre-dimensionellt för dem, när de stannade upp. Hur vill ni att det ska bli för er när ni pauserar mer?

Stärkande coaching

Coaching med pausreflektion och framåt-blick. För arbets- och ledningsgrupper som vill hitta sina egna svar. 3-12 träffar á 2 h. 

Entusiasmerande föreläsningar

Inspiration och konkreta pausverktyg från mig. För organisationer och grupper som framförallt vill ta emot. Från 30 min till 2 h. 

Interaktiva workshops

Pausreflektion och inspiration på samma gång. För grupper som vill ta emot - och även bidra tillsammans. 1-4 träffar á 3 h. 

Vill ni framåt tillsammans?

Välkommen att kontakta mig så hittar vi det bästa möjliga pausupplägget för just er.

Yes! Vi vill gärna prata om ett pausupplägg för oss.

Hur (och var) vill ni ses?

Kanske blir det utomhus. Det brukar vara kraftfullt. Eller såklart digitalt. Beroende på vad ni vill få ut av det vi gör tillsammans så hittar vi bästa möjliga plats och sätt för er.

Ja, det var magiskt.

Så beskrev han det efteråt. En av mina kunder. Jag hade beskrivit det som faktiskt lite av magi. Att det handlar om att våga tro på mer än det vi redan vet. Prova. Ta emot. Se vad som händer. Han bestämde sig för att prova. Och han vågade tro.