Hej och välkommen!

Jag är en envis pedagog från Norrland som älskar okomplicerad
bakning och kaffe i gamla koppar med rosor och guldkant.

Att möta människor i virvlande förändring gör jag ofta och gärna.

Min dröm är att bo i ett gammalt timrat hus i skogskanten med själ i.
Med plats för ett litet cafe. Och kraftfulla föreläsningar.

Om sånt som är viktigt på riktigt.
Som att ta en paus ibland.

 

Tills den timrade drömmen blir sann övar jag tålamod, njuter
hejdlöst av naturen, havet och genuina cafeer där vi bor i Solna.

Vi. Det är jag och min sambo Pelle, som är anestesisjuksköterska inom akutsjukvården och en hejare på smide och hantverk.

Och på halvtid hans tonårssöner, Kalle och Axel, två riktigt kloka unga män.

Utbildningar och sånt

Kandidatexamen i pedagogik. Mötesledare.
Presentationsteknik. Projektledning. PREP-ledare.
Metoder och verktyg deltagaraktiva möten/processer.
Utbildningsdesign och Utvärdering och styrning.
Situationsanpassat ledarskap. Coachande ledarskap.
 UGL. Klart ledarskap. Certifierad i Extended Disc.
Motiverande samtal (MI). Professionell coaching.
ICF Professional Certified Coach (PCC). 

Roller och jobb

Jag coachar, utbildar och föreläser. Med genuin närvaro.Trycker på PAUS-knappen. Vi samlar kraft till mer. Når längre. Kommer närmre. Jag har 20 års erfarenhet av att stödja, motivera och leda genom förändring. I komplexa sammanhang och där det kan verka trassligt. Har bred erfarenhet av att möta människor i utanförskap och i osäkra sammanhang. Och delar generöst med mig av mig själv.

Gävle, 1985. Farmor och jag står i det trånga, avlånga köket hemma hos dem på Brynäsgatan 51 F. Vi ska baka småkakedrömmar men jag vill först lukta på hjorthornssaltet. Hon försöker tålmodigt övertala mig att låta bli. Jag stoppar ändå ned näsan i den lilla till synes oskuldsfulla blå påsen med de vita små kornen. Hela jag ryggar tillbaka av den intensiva doften. Tänk att något så litet kan vara så otroligt kraftfullt. 

 

Det här är berättelsen om beslutsamhet, omtanke och kittlande drömmar.
Ivern och envisheten från farmors kök är en stor del av mig även idag.
Intresset för bakning har växt sig allt starkare. Och jag fascineras om
och om igen över människors förmåga att hitta sina alldeles egna
små magiska korn som ger kraft för just dem.

Hör gärna av dig!