Gävle, 1985. Farmor och jag står i det trånga, avlånga köket hemma hos dem på Brynäsgatan 51 F. Vi ska baka småkakedrömmar men jag vill först lukta på hjorthornssaltet. Farmor försöker tålmodigt övertala mig att låta bli. Jag stoppar ändå ned näsan i den lilla, till synes oskuldsfulla blå påsen med de vita små kornen. Hela jag ryggar tillbaka av den intensiva doften. Tänk att något så litet kan vara så otroligt kraftfullt. 

Tillsammans med farmor väcktes min nyfikenhet kring vad som får drömmar att växa.
Ivern och envisheten jag hade där som 7-åring är en stor del av min drivkraft även idag.
Intresset för bakning har följt med mig och likaså fascinationen över människors förmåga
att hitta sina alldeles egna, till synes små, korn som gör skillnad för just dem.

Varmt välkommen till mitt Pausera!

/ Johanna

 

Psst... Här berättar jag lite mer om vem jag är. 

Utbildningserfarenhet

Certifierad i Extended Disc. Kandidatexamen i pedagogik samt läst Utbildningsdesign och Utvärdering och styrning på avancerad nivå vid Umeå universitet. UGL, Klart ledarskap och Situationsanpassat ledarskap hos Gällöfsta lärorike och projektledning hos IHM. Utbildad PREP-ledare via Sensus. Inom Kriminalvården och Stockholms läns landsting har jag utbildat mig i MI, Motiverande samtal och är utbildad ICF Professional Certified Coach (PCC) genom Coachcompanion, där jag även idag arbetar som mentorcoach.

Yrkesbakgrund

Förändring är min grej. Jag har 20 års arbetslivserfarenhet av att stödja, motivera och leda genom förändring i komplexa sammanhang. Coachar, handleder och utbildar inom statlig, kommunal och privat sektor samt inom landstinget. Stor erfarenhet av att möta människor i utanförskap och i sköra sammanhang. Projekt- och processledning i litet och stort är oxå en stor del i mitt arbetsliv och jag trivs när det kan verka trassligt och när det är många olika kontaktytor.