• Värt en miljon

    Insikter som kommer i paus & reflektion

Reflekterande pauser

Pausera erbjuder återhämtande föreläsningar, workshops och coaching. Med plats för paus och skön reflektion. Välkommen!

Landa

Landa är för er som jobbat hårt och behöver sakta ned farten. När ni landar mjukt tillsammans bromsar ni in en stund. Ni hinner ifatt er själva och hämtar kraften åter. 


Stanna

Stanna är för er som vill förstå mera genom att stanna upp och reflektera. När ni stannar upp tillsammans provar ni att utforska nya perspektiv. Ni förstår mer och kan förklara det ni ser. 


Lyfta

Lyfta är för er som vill komma loss och lyfta blicken uppåt. När ni lyfter klokt tillsammans har ni kraften med er. Ni lär er av det ni provar och vågar igen. Ni har energin med er och fyller på längs vägen. 


Det bästa som kan hända.

Steg 1 när vi skapar pausupplägget för er är raka vägen in i önskeläget. Det ni vill ska hända sedan. Det som kan bli möjligt efter att pausen och reflektionen tagit plats. Tänk dig att pauskraften blir verklighet. Vad är det bästa som skulle kunna hända då?

Välkomna att höra av er på 070 998 12 48 och johanna@pausera.se så pratar vi mer utifrån er.

Varför vill ni pausera mer? 

Utifrån era svar så skapar vi det bästa möjliga pausupplägget för er. Vad händer om ni inte ger plats till återhämtning och reflektion? Låt tankarna landa i det.

Vaddå Pausogram®?

En välbehövd paus, absolut. Men de flesta kunder beskriver Pausogrammen® som betydligt större än så.

"... din korta vägledning och sköna röst sätter igång tankarna på ett så avspänt sätt."

Pausogram® är guidade reflektioner med Johanna från Pausera. Live eller förinspelade. Om att stanna upp. Tänka och känna efter. Hitta tydligare riktning framåt.

Vill du få veta mer?

Kontakta mig gärna för att få veta mer om Pauseras skräddarsydda föreläsningar, workshops och coaching som ger dig kraften åter. 0709 98 12 48 eller johanna@pausera.se


Ja tack, till paussnack!