Pauskraft av olika slag

Välkommen till ett mjukt smörgåsbord med skön pauskraft. Vad blir du mer nyfiken på?

Ett smörgåsbord med pauskraft

Vilken sorts pauskraft kan hjälpa er? Här kan du kika runt och provlyssna på olika exempel. Välkommen att sätta dig tillrätta och lyssna in.

Paussnack på Möteskulturdagen

Innan och efter fikapausen på Möteskulturdagen 2022 stod jag och hängivna Micke Darmell från arrangören Gr8 Meetings tillsammans på scenen. Vi bjöd på paussnack!

In- och utcheckning på en chefskonferens

Så här lät den skräddarsydda guidade incheckningen och utcheckningen á tre minuter på en konferens för 70 chefer inom en myndighet hösten 2022. Jag bidrog på plats!

Två minuter på Förändringsledningsdagen

På digitala Förändringsledningsdagen 2022 fanns små pauser, smart breaks, i programmet. Arrangör var Kvalitetsmagasinet och moderator var fantastiska Åsa Lindell. En av de små pauserna var förinspelad av mig; två minuter á la här och nu. 

Pauspuffar inför och efter konferensen

Här är exempel på pauspuffar med tips som har mailats till deltagare efter en konferens. Såklart går det också fint att använda puffarna som en del av agendan!

Ett Pausogram® LIVE

Lyssna här på en guidad 10 minuters reflektion á la "Landa mjukt och ta enklare beslut". Från ett digitalt inspirationsevent 2020 anordnat av generösa Jannis Politidis.

En reflekterande pausintroduktion

Gör iordning något gott att fika med. Sätt dig bekvämt. Och lyssna på denna två minuters introduktion till paus. Ett exempel på en pausintroduktion från en workshop med föreläsare som deltagare. Jag bidrog på plats!

Pausfrågor och svar...

... från en brygga. Inspelningen på bryggan har jag Johanna själv gjort. Textningen av frågorna har grymma Jan Tern, the Stress Exit Man, gjort och videon är också en del i hans e-learning om stress, arbetsmiljö och ergonomi.


En reflektion med temat kunskapsledning

En en minuters tänkvärd reflektion med temat Framgångsrik kunskapsledning. På rim! Ett exempel på hur ett tema kan omvandlas till ett budskap att lyssna på tillsammans.

Vill ni också skapa pauskraft?

Varmt välkomna att höra av er så pratar vi mer om bästa möjliga pauskraften på era konferenser och möten.

- Johanna på Pausera

Ja, vi vill snacka pauskraft!